fot_quadrat_sanitest-03

Oferim un servei de test d’intolerància alimentària, a través del
mètode de *bioelectroressonància, que té com a finalitat detectar les
intoleràncies alimentàries per a cada aliment, additius i conservants,
minerals i oligoelements.

PREU 59,90 €
RESERVA HORA

AQUEST TEST NO PODRAN REALITZAR-LO AQUELLES PERSONES QUE PORTIN INCORPORAT UN
MARCAPASSOS O UN DAI, ELS NENS DE MENYS DE 3 ANYS NI LES DONES EMBARASSADES.

MÈTODE DE BIOELECTRORESSONÀNCIA

Les intoleràncies alimentàries presenten característiques diferents a les al·lèrgies, sobretot per la manera en què es diagnostiquen i pel temps que es necessita perquè se’n manifestin els símptomes, encara que de vegades els símptomes que es posen en evidència siguin idèntics. Fins ara, la realització d’aquest tipus de proves era costós i complicat i, en general, portava molt temps, la qual cosa en limitava la difusió. La tècnica funcional electrocutània (avalada per l’ús de metges, naturòpates i altres sanitaris especialistes) s’uneix a l’ús dels punts d’acupuntura mèdica, avui dia científicament codificada i mèdicament acceptada, per donar lloc a aquest test de *bioelectroressonància d’alt valor com a *prediagnòstic.
El corrent elèctric de baixa freqüència generada per l’equip es mou en l’organisme a través del meridià que connecta amb l’aparell digestiu i que es localitza a través d’un punt situat en el dit índex de la mà dreta.
El nostre test, ben realitzat i interpretat, dóna una valuosa informació a l’especialista en alimentació.
No es pot descriure una patologia precisa, però sí que pot revelar informació i fer sospitar d’estats *biofuncionals alterats, i això ocorre tant amb les intoleràncies com amb altres patologies (celiaquies, fibromialgies, etc.).

 

foto_sanitest-02